Crima odioasa intr-un sat din raionul Ungheni. Trei indivizi au fost retinuti dupa ce au omorat un barbat si i-au incendiat cadavrul pentru a sterge toate urmele.

Publicat:25.10.2016, 07:04

 Potrivit presei locale, totul s-a intamplat in noapte de 23 octombrie in satul Radenii Vechi din raionul Ungheni, la o ferma de vaci pe care o detinea victima. 

Cei trei indivizi, angajati ai barbatului de 46 de ani, au intrat noaptea pe teritoriul fermei pentru a-l jefui. Astfel, dupa ce l-au omorat pe barbat, au pus cadavrul acestuia intr-un sopron si i-au dat foc.

Când au observat fumul, localnicii au semnalat pompierii si oamenii legii. La fata locului s-au deplasat politistul de sector si grupa operativa care au descoperit cadavrul carbonizat al barbatului.

La scurt timp, cei trei au fost identificati. Este vorba despre  3 indivizi cu varstele de pâna la 40 de ani care provin din familii social-vulnerabile, iar în momentul crimei ar fi fost în stare de ebrietate.

Cei trei au fost retinuti, iar politistii stabilesc circumstantele producerii omorului. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca pâna la 25 de ani de închisoare.