Bradul care va fi inaugurat de Guvern la Targul de Craciun pe strada 31 august, a ajuns la Chisinau. Autoritatile spun ca pomul este un dar din partea executivului de la Bucuresti. Bradul va fi imbodobit cu aproape 50 de mii de luminite.

Publicat:08.12.2018, 09:43

In aceste momente in centrul capitalei:

Pomul de 20 de metri inaltime este adus din Bucovina. Astazi va fi instalat pe strada 31 August. Vehiculul care transporta bradul este insotit de un echipaj format din calareti ai Plutonului de cavalerie al Inspectoratului de Patrulare. Pomul este asteptat la targ de premierul Pavel Filip si ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita.Autoritatile sustin ca bradul este un cadou din partea Guvernului Romaniei. Pomul de Craciun va fi impodobit cu aproape 50 de mii de luminite. Anul acesta, la targul care va fi inaugurat pe 15 decembrie, organizatorii au adus o roata panoramica si spun ca si casuta Mosului va arata diferit.

Sursa video: facebook.com

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!  

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.