Igor Dodon si doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier pe soseaua Chisinau-Calarasi.

Publicat:09.09.2018, 11:56

Igor Dodon se afla intr-una din cele doua masini ale coloanei oficiale, implicata astazi intr-un accident rutier. 

Potrvit politiei, doua masini din coloana oficiala a presedintelui tarii au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Politia cerceteaza circumstantele producerii accidentului.

Contactati de PRO TV, responsabilii din politie ne-au spus ca seful statului si inca doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier produs pe soseaua Chisinau-Calarasi.

Politia:

UPDATE: În unul dintre automobile se afla presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

UPDATE: Doua masini din coloana oficiala a presedintelui tarii au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Politia cerceteaza circumstantele producerii accidentului.

REAMINTIM:
Coloana oficiala a presedintelui tarii a fost implicata într-un accident rutier pe traseul Straseni - Calarasi, politia se afla la fata locului.

Revenim cu detalii*