Infuriat dupa ce copilul sau a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni, un barbat s-a catarat pe capota acesteia si a inceput sa sara. El spune ca a reactionat asa, fiind in stare de soc. Acum, soferul asteapta despagubiri pentru ca i-a fost botita masina. Copilul de doi ani s-a ales cu leziuni usoare.

Publicat:21.08.2018, 17:16

Din imaginile surprinse de o camera de bord se vede cum autoturismul izbeste micutul de doi ani, iar tatal sau urca pe capota si sare de cateva ori. Accidentul s-a produs aseara, pe strada Gheorghe Asachi din capitala.

Sotii Catarsea povestesc ca se intorceau de la gradinita impreuna cu cei patru copii ai lor.  In momentul cand s-au pornit sa traverseze strada la trecerea de pieton, fiul mai mic a zbughit-o inainte.

Dorin CATARSEA, TATA:  “Ajungand la zebra ne-am asigurat si putemm traversa deja veneam cu copii de mana sotii find cu altul, eu m-am asigurat ca totul e in regula, la moment dat copilul s-a tamponat de masina, soferul necedandu-ne trecerea.” 

Tatiana CATARSEA, MAMA:Copilul a fost izbit era in stare de soc, a avut o contuzie la frunte si la obraz, era in stare de soc si a plans o ora jumate.“

Barbatul spune ca a ramas socat cand si-a vazut copilul jos, plangand, iar prima reactie a fost sa se urce pe capota masinii.

Dorin CATARSEA, TATA:M-am pierdut cu firea si cumva m-am razbunat pe soferii care nu cedeaza trecerea pietonilor. Ati urcat pe masina foarte repede?- Doar pe video am reusit sa vad cat de repede.”

Soferul Skodei a reactionat calm si s-a oferit sa-l duca pe micut la spital impreuna cu mama sa, spune barbatul.

Dorin CATARSEA, TATA:E un sofer de nota 10, responsabil, a zis mergem la spital dupa care s-a intors s-a clarificat cu politia. Masina a fost tare botita? - Sincer nu-mi aduc aminte, are o botitura.”   

Baietelul a fost dus la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco, unde a primit ingrijiri medicale. El s-a ales cu leziuni usoare, asa ca a fost externat si isi va continua tratamentul acasa.

Tatiana CATARSEA, MAMA: E bine, speram pe viitor sa nu apara urmari. A fost investigat conforma situatii si primeste ajutor acasa.”
Acesta femeia care este vanzatoare la magazinul din apropiere spune ca a vazut momentul in care baiatul a fost lovit. Sustine ca accidentele rutiere sunt frecvente in acea zona.

“Toti impreuna traversau strada. S-a intamplat cand copilul a facut doar un pas si in acel moment a fost lovit. Tata a reactionat inca destul de calm, este un copil mic, aici sunt semne, mereu traverseaza multi copii, ei toti zboara.” 

Soferul de 41 de ani care se afla in masina impreuna cu sotia sa spune ca nu a reusit sa franeze pentru ca baiatul si tatal sau ar fi aparut brusc pe trecere. Barbatul s-a plans la politie pentru ca i-a fost botita masina si sustine ca va cere despagubiri.

SOFERUL SKODEI: Un tata normal se uite la copil, eu am facut lucrul asta am iesit din masina si ma indrept spre copil, nu ma uit la automobil, un tata normal se uita mai inatai la copil.”   

Pentru ca a lovit baietelul acesta risca sase puncte de penalizare si 1500 de lei amenda.