Aroma de cafea de la Adrian Ursu. Interpretul si-a lansat astazi videoclipul la noua piesa "Boabe de cafea". Filmat in Thailanda, productia are mai multe scene fierbinti, in care apare sotia interpretului, modelul Irina Negara. Clipul a adunat nu doar laude pe internet, dar si critici. Unii sustin ca ar fi fost plagiat.

Publicat:07.06.2017, 17:06


Palmieri, plaje exotice si boabe de cafea. Toate apar in noul videoclip a lui Adrian Ursu, realizat de Roman Burlaca. Eroina principala este chiar sotia interpretului, modelul Irina Negara. Ea apare in ipostaze picante, luandu-i prin surprindere pe fanii artistului.

Scenele spectaculoase au fost filmate pe sapte insule. Pe una dintre ele s-a filmat si pelicula “The Beach”, care il are ca protagonist pe Leonardo DiCaprio. Filmarea s-a transformat intr-o mare aventura, spune interpretul.

Filmat la opt mii de kilometri de casa, in Thailanda, videoclipul a avut in spate o echipa de profesionisti formata din sase oameni. A fost nevoie si de o investitie pe masura. Bugetul depaseste zece mii de euro.


Dupa ce a fost lansat, videoclipul a adunat numeroase comentarii. Unul dintre ele a fost facut de verisoara Xeniei Deli, Karina Deli. Pe pagina sa de Facebook, tanara a postat un colaj din poze de la videoclipul lui Ionel Istrati la piesa “Wake me up” lansata acum 4 ani, facand o aluzie la faptul ca scene din videoclipul lui Adrian Ursu seamana cu cel al lui Ionel Istrati. Prezent astazi la O seara perfecta, Adrian Ursu a spus ca nu l-a deranjat comentariul Karinei Deli.