Borussia Dortmund a facut spectacol aseara in campionatul de fotbal al Germaniei. Galben-negrii au surclasat-o pe Paderbon, codasa clasamentului cu un scor nebun de 6 la 1. Eroul serii a fost tanarul jucator Jadon Sancho, care a reusit un hat-trick senzational.

Publicat:01.06.2020, 18:06

Prima repriza a fost una alba cu putine suturi spre ambele porti. Show-ul a inceput abia dupa pauza, cand Hazard a deschis scorul pentru oaspetii din Dortmund. Ca mai apoi, dupa doar trei minute, pustiul-minune al Borussiei, Sancho, s-a marcheze si el.

La scurt timp, gazdele au inscris dintr-un penalty, insa s-au bucurat doar trei minute pentru ca acelasi Sancho a mai inscris inca o data. 

Spectacolul a continuat pana in ultima secunda de joc. Mai intai, Hakimi si-a trecut numele pe lista de marcaj, fiind urmat de Schmelzer, ca mai apoi in prelungiri, din nou pustiul-minune sa-si treaca in cont hat-trick-ul, stabilind totodata si scorul final de 6 la 1.

Cu acest hat-trick, Sancho a ajuns la 17 goluri in acest sezon in Bundesliga, fiind pe locul al treilea in clasamentul marcatorilor, dupa polonezul Robert Lewandowski si Timo Werner.