Femeia care a fost lovita ieri pe trecerea de pietoni din fata primariei capitalei nu a patit nimic. Imediat dupa ce a fost examinata de medicii de la spitalul de urgenta, aceasta a plecat acasa. Intre timp pe retelele de socializare au aparut imagini filmate de o camera de bord, care a surprins momentul accidentului.

Publicat:10.01.2019, 16:14Din imagini se vede cum la un moment dat pe trecerea de pietoni din fata primariei capitalei apare o femeie care alearga. Toate masinile stationeaza, inafara de un autoturism care o loveste. 

In urma loviturii, victima cade, iar mai multi oameni care se afla in preajma alearga spre ea pentru a-i acorda primul ajutor. Martorii au chemat ambulanta, iar tanara de 20 de ani a fost transportata la spital de urgenta.

Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei medicale, femeia nu avea nimic, asa ca ea a fost lasata sa plece acasa. Pe marginea cazului a fost pornita o ancheta, iar soferul este cercetat in stare de libertate. Acesta s-ar putea alege cu sase puncte de penalizare si 1500 de lei amenda.