Un festival dulce a adunat astazi o multime de oameni in centrul capitalei. Cofetari din tara, dar si din strainatate au expus pe tarabe bomboane, biscuiti si prajituri de diferite forme si culori. Vizitatorii n-au mai tinut cont de silueta si s-au delectat cu de toate.

Publicat:27.05.2018, 17:00


Festivalul dulce organizat la Chisinau a adunat si participanti de peste Prut. Venita tocmai din Piatra-Neamt, pentru aceasta femeie evenimentul s-a incheiat cu succes. Pentru prajiturile vegetariene pregatite, a obtinut locul 1.

Cristina IONITA, COFETAR: “Toate prajiturile noastre sunt vegane, sunt facute la rece din egridiente naturale si doar vegetale. Am luat trofeul cu un tort de ciocolata si caramela.”   

 Vizitatorii au putut gusta nu doar din prajituri dulci, dar si din bucate ceva mai piparate, cum ar fi mancare mexicana sau frigarui.

Emil BOJESCU, BUCATAR: “Ma starui sa ma mandresc cu fiecare bucata facuta individual.”

 Au ramas placut surprinsi de festival mai ales cei care au venit pentru prima data la eveniment. Organizatorii spun ca pentru acest an au pregatit mai multe surprize. Festivalul s-a incheiat cu un concert.