Un tanar de 24 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa un accident in lant produs la Costesti. Baiatul mergea cu motocicleta cand o masina care s-a izbit de un microbuz, a fost proiectata in directia sa. Alte victime nu sunt.

Publicat:17.08.2018, 08:59

Accidentul s-a produs azi dimineata in jurul orei 10.00 in satul Costesti din raionul Ialoveni. Potrivit martorilor, soferul autoturismului de marca Wolkswagen a incercat sa depaseaca un microbuz, dar s-a lovit de partea din fata acestuia si a fost proiectat direct in motocicleta care venea din fata. Motociclistul in varsta de 24 de ani a fost doborat.

Tanarul se afla la spitalul de Urgenta din Chisinau starea acestuia fiind, potrivit medicilor, grava. Dupa impact mai multi trecatori s-au oprit ca sa-si ofere ajutorul. 

“Mergeam spre raion, am vazut accidentul si m-am oprit imediat. Cu ce o sa fie necesar ajut. Nu sunt la curent cu nimic.”

“Nu stim, idee nu avem, noi ne-am oprit sa ajutam acest baiat. Eu am cinci minute de cand am venit, am vazut ca baitul vrea sa suie masina pe tral si sa-l ajutam.”

 Toate vehiculele implicate au fost avariate, dar soferii nu au avut de suferit. In microbuz se mai afla doar sotia conducatorului auto care, la fel, a scapat fara sa fie ranita. Urmeaza ca politia sa afle cine este vinovat pentru ce s-a intamplat.