Administratia Penitenciarelor a initiat o ancheta interna dupa ce un angajat al institutiei a provocat un accident, fiind beat la volan. Soferul a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina in care se afla o familie cu un copil de trei luni. Oamenii legii au deschis o cauza penala pe numele barbatului care a refuzat sa treaca etilotestul.

Publicat:24.05.2018, 07:43

Totul s-a intamplat acum doua zile, la iesirea din orasul Orhei, in jurul orei 21.00. Soferul de la volanul Nissan-ului in care se afla sotia sa si copilul de trei luni ne-a povestit ca cealalta masina i-a iesit in fata ca din senin .

Oleg VARZARI, SOFER NISSAN: "Era in stare avansata de ebrietate, se comporta agresiv. A incercat o colega sa-l filmeze si lovea peste telefon."

 Imediat dupa impact, cei doi soferi au mers la Inspectoratul de Politie. Soferul Nissan-ului l-a filmat pe celalat conducator auto. Politia spune ca angajatul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor in varsta de 29 de ani a intrat pe contrasens lovind frontal Nissan-ul. In urma impactului, el s-a ales cu leziuni usoare, iar ceilalti oameni implicati, inclusiv copilul, au scapat nevatamati.

Irina BURDUJAN, PURTÄ‚TOR DE CUVÂNT IP ORHEI: "Soferul de la volanul Toyota Carina s-a ales cu leziuni neinsemnate. Pe numele soferului s-a initiat o cauza penala pentru refuzul de a efectua testarea alcoolscopica."

 Politia din Orhei investigheaza cazul, iar administratia ANP a deschis o ancheta interna pe acest caz.