Cursa de astazi spre orasul italian Bologna a fost anulata. Obositi si flamanzi, pasagerii au stat aproape noua ore in aeroport, asteptand sa li se spuna ce sa faca mai departe. Pana la urma au fost anuntati ca isi pot schimba biletele pentru zilele urmatoare.

Publicat:17.08.2018, 11:10

Mai multi moldoveni care urmau sa ajunga astazi de la Chisinau la Bologna au avut o zi chinuitoare. Avionul trebuia sa decoleze la ora 9 si 35 de minute. Dar imediat dupa ce au trecut controlul vamal, oamenii au fost anuntati ca, de fapt, cursa, operata de Wizzair, se amana pana la orele amiezii. Dupa inca o amanare, aceasta a fost anulata.  


Oamenii sunt nemultumiti si spun ca nimeni nu i-a informat de ce a fost anulata cursa si cum sa procedeze mai departe. Abia mai tarziu li s-a spus ca isi pot schimba biletele pentru alte zile. Unii le-au cumparat din banii proprii, sperand ca ulterior compania le va restitui paguba. 

Aceasta familie a decis sa plece la Bologna cu microbuzul. Urmatorul zbor este programat pentru 20 august – prea tarziu spun, disperati oamenii.

Reprezentantii companiei aeriene nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii despre anularea zborului.