In doua saptamani s-a cheltuit aproape cat intr-o iarna intreaga. Autoritatile spun ca de cand a nins, utilajele de deszapezire au lucrat la greu, respectiv s-au dus si bani grei. Cam 70 la suta din cat s-a cheltuit in toata iarna anului trecut.

Publicat:16.01.2017, 17:27

Stefan RACU, SEF I.M. "EXDRUPO": "La moment avem consumate 4200 de tone de material antiderapant. In bani in jur de 6 milioane jumatate, pe doua saptamani practic. - Da.mmm destuld e mult."

Faptul ca iarna a venit in forta a pus la grea incercare bugetul primariei. Seful intreprinderii Exdrupo, cea care se ocupa de curatarea strazilor principale, spune ca anul trecut a cheltuit 9 milioane de lei. Si cei de la directia locativ comunala, care are grija de curti si trotuare, a inregistrat cheltuieli mari.

Petru GONTEA, SEF DIRECTIA LOCATIV COMUNALA: “S-a cheltuit jumatate din material pe care il avem. “

Respectiv, daca iarna trecuta s-au cheltuit 2,5 milioane de lei, anul acesta la mijloc de iarna, mai bine 50 de procente din acea suma a fost deja epuizata. Angajatii de la Spatii Verzi inca nu au facut calcule.

Eliferie HARUTA, SEF I.M. “SPATII VERZI”: “In spatiile verzi s-au imprastian 20 de t de nisip, dar mai multe lucrari s-au facut manual.” 

Bugetul municipal pentru anul 2017 inca nu a fost aprobat. Meteorologii spun ca pana pe 23 ianuarie nu va ninge.