Copacii din preajma Parlamentului au inceput sa fie dati jos pentru ca acolo sa incapa masinile deputatilor. Asta cred liberalii care spun ca lucrarile de defrisare au loc pentru confortul legislatorilor. Andrian Candu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul ca urmeaza sa fie extinsa parcarea.

Publicat:22.02.2018, 08:43

Alina ZOTEA, DEPUTAT PL: "Acesti arbori au fost verzi si sanatosi, Nu era nicio necesitate sa fi fost taiati. Oare comoditatea deputatilor de a parca este mai importanta decat valoarea si frumusetea acestui copac."

 Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: "Replantarea arborilor din spatele parlamentului in fata si curatarea celor care erau bolnavi. Multumesc si o zi buna in continuare."

 Candu a indemnat-o pe Alina Zotea sa fie mai atenta la declaratii si sa nu sara cu acuzatii.

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: "Presedintele fractiunii cu regret nu prea vine la lucrarile biroului permanent, ceea ce iar presupune lipsa de disciplina."

 Mihai GHIMPU, LIDER PL: "Sa invit deputatii sa iesim sa vedem ca niciun copac nu este uscat."

 Serviciul de presa al legislativului nu ne-a putut oferi, deocamdata, detalii despre actiune sau sa confirme ca parcarea deputatilor ar urma sa fie extinsa. Vicepresedintele Parlamentului a dat, insa, de inteles ca exista un astfel de proiect.

Valeriu GHILETCHI, VICEPRESEDINTE PARLAMENT: "Atunci cand ai o cladire si in cladire activeaza mai multe persoane, trebuie sa te gandesti si la acest aspect. E nevoie de amenajat o parcare, cea existenta nu e eficienta, asa ca mi se pare justificata aceasta idee."

 In cladirea Paralmentului sunt in jur de 500 de angajati.