Obisnuiti sa nu doarma noptile, fiind mereu la petreceri si evenimente, acum interpretii nostri trebuie sa-si foloseasca inspiratia si creativitatea in gasirea de noi activitati, pe acasa. Se rezolva, unii se refugiaza in bucatarie, altii la sapat in gradina. Nu uita nici de cantat, chiar daca public nu mai au.  

Publicat:22.03.2020, 17:39

Fara machiaj, rochii mulate si tocuri, dar cu acelasi zambet, Tatiana Heghea, de exemplu, a decis sa puna punct plictiselii intr-un mod sanatos, dar mai ales util. Aceasta s-a apucat de...sapat in gradina si chiar spune ca e gata sa ofere cursuri online celor interesati. Pe pagina sa de Facebook cantareata a postat si un filmulet.

Tot pe facebook, Tatiana si-a etalat si calitatile de gospodina cu un desert, care, dupa spusele acesteia urmeaza sa fie livrat de porumbei.

Acum ca spectacolele au fost anulate, interpretii duc dorului cantatului. Prin urmare, canta acasa. Cornelia Stefanet, de exemplu, petrece mai mult timp si cu fiica sa, Alexadra, cu care se plimba prin parc. 

In sanul naturii, alaturi de cei dragi isi petrece timpul si Gloria Gorceag, care mentioneaza ca acum natura e unicul refugiu.

Pentru Adrian Ursu, zona de carantina este...bucataria. Acesta a ajuns cu bine acasa ieri din Statele Unite ale Americii. Artistul a venit cu un mesaj pentru toti cei ce si-au facut griji pentru el in aceasta perioada.

Si interpretul roman Smiley isi petrece timpul acasa. Acesta gateste, face sport si de curand a lansat si un videoclip in care arata tuturor cum trebuie sa ne spalam corect pe maini.