Mirosul insoportabil care le-a invaluit zile la rand locuintele i-a dus catre o descoperire macabra. Locuitorii unui bloc din capitala au gasit un cadavru intr-un apartament. Ei spun ca au chemat politia care a preluat corpul si a lasat in urma usa deschisa, balta de sange si mizeria din locuinta. Tanarul care a murit nu avea rude si nu este clar cum s-a stins acesta.

Publicat:11.01.2019, 18:19

Grigore Oprea care locuieste in blocul de pe strada Testemiteanu din sectorul Botanica al capitalei spune ca abia dupa cateva zile si-a dat seama de unde vine mirosul insuportabil care a umplut holul. 

Grigore OPREA, LOCATAR:Aici este canalizatie credeam ca este de acolo miros. Peste vreo doua ore m-am dus la bucatarie, nu puteam sa merg pe coridor, doamne fereste ce miros era.”

El este cel care a descoperit corpul neinsufletit al barbatului, miercuri, si tot el a chemat oamenii legii.

Grigore OPREA, LOCATAR:  “Cand trag de usa un miros neplacut acolo el statea langa pat, cu mainile sub el si o balta de sange. Imediat am inchis usa ca nu puteam suporta.”

Imediat dupa asta, au venit politistii care au facut investigatii. Corpul a fost scos din apartament, dar usa nu a fost sigilata, iar balta de sange – lasata balta. Tanarul in varsta de 29 de ani, care a decedat, nu avea rude, spun vecinii, asa ca nu avea cine sa curete locul. Polististul de sector a venit abia a doua zi in jurul orei 19:00. 

Acesta nu a vrut sa raspunda la nicio intrebare. Vecinii spun ca pana la urma, omul legii i-a rugat pe ei sa faca ordine in apartamentul in care a fost gasit cadavrul. 

Alexandra SLANINA, LOCATARA: “Si acum seara a fost politistul ce a facut ? Cam oliaca cu aiere cu oliaca de prostii cine va pus si de ce ati chemat pro tv. O zis sa stergeti aici da cine-s eu sa terg aici.”

Ulterior, acesta a sigilat usa.

Alexandra SLANINA, LOCATARA: “M-am dus in casa am luat o foaie si I-o dau. Si el se uita la mine si spune de ce mi-ai dat o foaie de asta de altfel nu ai.”

 Potrivit oamenilor legii, apartamentul trebuia sigilat imediat ce a fost scos de acolo cadavrul. 

Natalia STATI, OFITER DE PRESA, POLITIA CAPITALEI: “Politistul imediat trebuia sa sigileze locul unde a fost descoperit cadavrul barbatului. Dar din cauza mirosului politistul a rugat vecinii sa lasa usa s geamul deschis pentru a se aerisi in apartament.”

Nu este clar, totusi, cine trebuia sa curete locul in care a fost gasit corpul neinsufletit. Oamenii legii spun ca spun ca nu au o asemenea responsabilitate. Politia sustine ca investigheaza cazul si ca pe corpul decedatului nu au fost gasite urme de moarte violenta.