Un microbuz in care se aflau 12 cetateni moldoveni s-a rasturnat aseara pe un drum din judetul Vaslui. Oamenii veneau spre Chisinau, cand vehiculul a derapat de pe sosea si a ajuns intr-un sant. Politia spune ca soferul circula cu viteza prea mare.

Publicat:15.02.2018, 06:40

Microbuzul mergea spre Chisinau, iar la un moment dat soferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza zapezii asezate pe carosabil si s-a rasturnat pe marginea drumului.

Reprezentantii ministerului de Externe de la Chisinau ne-au spus ca in vehicul se aflau 12 cetateni moldoveni, iar accidentul s-a produs in jurul orei 22.

“- Ce s-a intamplat?- Nu stiu. Eu dormeam. Ne-am trezit in rapa asta. - Oamenii erau bine?- Da, da.- Unde mergeati?- La Chisinau.”

 Din fericire nimeni nu a fost transportat la spital. Doar o singura persoana a primit ingrijiri medicale la fata locului. Intre timp, politistii au inceput investigatiile.

Eduard POPICA, PERFECTUL JUDETULUI VASLUI: “Era un microbuz cu cetateni din Republica Moldova. Niciunul nu a fost ranit, o singura persoana a necesitat interventii minore. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteo. Drumul e circulabil, dar se circula in conditii de iarna.”

Traficul in zona s-a desfasurat pe un singur sens, in conditii de iarna, pe toata durata cercetarilor. Pasagerii si-au continuat drumul spre Chisinau cu un alt vehicul.