Un camion s-a aprins in apropiere de Orhei. Incidentul s-a produs in aceasta dimineata pe soseaua de centura a orasului. Desi mai multi soferi au sarit in ajutor si au incercat sa stinga flacarile, totusi cap-tractorul a fost facut scrum pana a veni pompierii.

Ultimul update: 25.11.2017, 11:15 Publicat:12.10.2017, 08:21

Din imaginile surprinse de un martor se vede cum mai multe masini s-au oprit in apropiere, iar cativa barbati incearca sa ajute soferul sa stinga focul. Extinctoarele par sa nu aiba nicio putere in fata flacarilor. 

Vasile GUTANU, POMPIER, ORHEI: “Soferul a observat fum in cabina, imediat a stationat camionul tractor, unde ulterior a deschis sectiunea motorului de unde a izbucnit flacari.”

Potrivit pompierilor, soferul camionului se deplasa spre Rezina si transporta piloni de beton. Salvatorii spun ca au ajuns in 10 minute la fata locului, din moment ce au primit apelul, dar valvataia facuse deja scrum partea din fata a vehicululuiMai multi oamenii care treceau prin preajma  au vazut ca soferul a oprit vehiculul, dupa ce cabina s-a umplut cu fum.

“Am vazut ca s-a mai oprit o masina, s-a straduit s-o stinga, dar asa brusc s-au ridica flacarile, pana ce a venit pompierii inca tot ardea in flacari.”

“A iesit un fum negru, a venit politia si pompierii. Cat a ars? - 2 ore. Lumea a venit aici s-a gramadit sa vada cum arde camionul.’’

Deocamdata nu se stie de la ce s-a iscat incendiul. Pe acest caz a fost initiata o ancheta.