Nenorocire fara margini in satul Codru Nou din raionul Telenesti. O mama si fiica ei ani au fost spulberate de un automobil, chiar pe o trecere de pietoni. In urma loviturii, copila de doar 7 ani si femeia de 29 au fost aruncate la zeci de metri si s-au stins pe loc. Soferul a ajuns cu masina intr-un sant, insa nu a patit nimic.

Publicat:05.08.2016, 14:17

Serghei GARBUZOV: “Eu dormeam cand m-au sunat si mi-au spus a femeia si copilul este mort.  Mi-a mai ramas o fata, dar mezina mi-a luat-o.“

In cateva fractiuni de secunde, acest barbat  a ramas fara sotie, dar si fara fiica mai mica. Totul s-a intamplat in jurul orei 11, cand mama impreuna cu fetita au iesit din casa si nu s-au mai intors.

Serghei GARBUZOV: “S-au dus sa petreaca o ruda si le-a lovit la trecere.”

Suada KARKOUKI, REPORTER PRO TV: "Tragedia a avut loc la aceasta trecere de pietoni. Martorii au povestit ca barbatul de parca zbura pe sosea, asta chiar daca marcajele indica ca soferii se pot deplasa pe aici cu cel mult 30 de km pe ora. Lovitura a fost atat de puternica, incat mama si fiica au zburat la zeci de metri distanta. "

“Era un camion care le-a cedat trecerea, iar Mercedesul a trecut peste el...”

Mama si fiica au murit pe loc. Medicii veniti la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viata. Soferul Mercedesului, in varsta de 37 de ani, a ajuns cu masina in sant. Barbatul a iesit din automobil singur si nu a fost ranit.

Vecinii spun ca femeia tocmai venise de la munca din Cehia, iar fetita urma sa implineasca 8 ani in numai cateva zile.

Potrivit localnicilor, de trei zile in aceasta zona au loc accidente, iar multi dintre soferi nu respecta limita de viteza.

Politia a initiat un dosar penal, iar soferul risca puscarie.