Bataie ca la usa cortului intr-un microbuz de pe ruta 112 din capitala. Doua femei, care nu au putut imparti un loc s-au injurat si s-au tras de par in vehiculul plin de oameni, iar in mijlocul conflictului au nimerit si cativa copii, care au fost agresati si ei. Incidentul a fost filmat de catre un pasager, iar imaginile au fost postate pe o retea de socializare.

Publicat:23.09.2017, 15:36

Din imagini se vede cum femeile, care nu au putut imparti un loc in microbuz initial incep sa se certe, numindu-se cu cuvinte obscene. La un moment dat, in imbulzeala din vehicul cele doua incep sa se bata si sa se traga de par, iar cativa barbati din microbuz incearca sa le desparta. Aceasta insa nu se lasa. Una dintre ele isi varsa furia pe fiica celeilalte, tragand-o de par. Copilul incepe sa planga si este luat in brate de un pasager.

La un moment dat lucrurile degenereaza, cele doua femei incep sa strige si sa se loveasca si mai tare in ciuda incercarilor zadarnice ale celorlalti pasageri de a le desparti. La un moment dat, calatorii ii cer  soferului sa opreasca si le dea jos pe cele doua femei. Una dintre batause coboara. Bataia insa continua, iar o fetita, care incearca sa iasa este apucata de par.

Solicitat de ProTv, administratorul rutei 112, ne-a spus ca incidentul a avut loc acum cateva zile si ca soferul microbuzului ar fi incercat sa calmeze spiritele insa in zadar.  Am incercat sa aflam de la politie daca a fost depusa vreo plangere insa nimeni din serviciul de presa nu ne-a raspuns la telefon.