Un moldovean a murit noaptea trecuta, dupa ce autocisterna pe care o conducea s-a rasturnat in apropiere de orasul Husi din Romania. Camionul incarcat cu peste 30 de tone de motorina a derapat de pe sosea si a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului. In urma impactului barbatul s-a stins pe loc si a ramas blocat in cabina. Abia dupa o ora si jumatate, salvatorii au reusit sa scoata dintre fiare trupul neinsufletit al moldoveanului.

Publicat:31.05.2016, 14:26


Accidentul s-a produs noaptea trecuta in apropiere de orasul Husi, Romania. Soferul in varsta de 37 de ani, la volanul camionului urma sa ajunga cu motorina in Moldova, insa nu a mai apucat. Doi colegi de-ai victimei, care la fel circulau pe acelasi traseu spun ca acesta era un sofer experimentat care cunostea perfect drumul.


Intreaga cantitate de motorina s-a scurs pe sosea, dar si pe camp. Cu utilaje speciale, pompierii au scos TIR-ul din sant si l-au repus pe roti. Totodata, au curatat si soseaua, care se transformase intr-un patinoar periculos. 

Colonel Neculai OLARU, SEF ISU VASLUI: "Motorina s-a scurs pe carosabil. A fost intr-o prima faza pericol, urmare a revarsarii celor 30 tone de motorina."

Victima avea 37 de ani si era originara din satul Milestii Mici, Ialoveni. Acesta era tatal a 3 copii.