Show incendiar cu vedete celebre, cele mai scumpe reclame si momente memorabile au fost la cel mai asteptat eveniment sportiv din lume. Super Bowl s-a remarcat printr-un record de publicitate. 30 de secunde au costat peste 5 de milioane de dolari. Iar Jennifer Lopez si Shakira au oferit un spectacol de neuitat.

Publicat:03.02.2020, 17:12

Shakira si Jennifer Lopez au oferit momente memorabile.

Printre invitati au mai fost Bad Bunny si J Balvin. Concertul din cadrul Super Bowl a atras in fata micilor ecrane aproximativ 100 milioane de telespectatori numai din Statele Unite.

Se pare ca marea finala nu a fost pe placul tuturor. Pe retelele de socializare a aparut un videoclip cu un suporter care doarme in timpul Super Bowl. Asta in vedere ca pretul mediu al unui bilet a ajuns sa fie de 8.649 de dolari in ziua meciului. 

Finala ligii campionatului de fotbal american aduna in fiecare an cele mai scumpe reclame. Nici de data aceasta nu s-a facut exceptie. 30 de secunde de publicitate au costat peste 5 milioane de dolari. Doar Donald Trump a cheltuit cel putin 10 milioane de dolari pentru un clip difuzat n primul sfert al finalei. Spotul s-a concentrat in jurul lui Alice Johnson, o femeie de culoare, gratiata de presedinte. 

"Sunt libera sa imbratisez familia. Eu sunt libera sa pornesc din nou."

Inaintea startului final, jucatorii celor doua formatii si spectatorii prezenti in tribune au pastrat un minut de tacere in memoria lui Kobe Bryant, starul american al baschetului, care a incetat din viata in urma cu o saptamana, in urma unui accident aviatic.

Finala din acest an a fost castigata de gruparea din Missouri, care si-a trecut astfel in palmares al doilea titlu de campioana a NFL.