FarmMeat Group este singura companie din Republica Moldova care desfasoara producerea sub un ciclu complet - integrarea pe verticala.

Publicat:16.04.2015, 12:34

Intreg procesul, de la cresterea cerealelor si animalelor pina la procesarea carnii si ambalarea produselor finite, au loc sub un control unic. Dreptul de a alege este o valoare importanta in societatea contemporana. Misiunea Farm Meat Group permite cetatenilor Moldovei sa consume carne si produse din carne proaspata crescuta la fermele proprii, atit la fermele de porci si bovine, cat si mai nou, la avicola Farm Meat.


Farm Meat Group ofera cel mai larg asortiment de carnea si mezeluri pe piata noastra. Brandul Natur Agro – are o gama diversificata de produse din carne. De la carne de gaina, porc, vita, iepure, bovina si prepelita pina la semifabricate. De asemenea si o gama larga de tocaturi, carnaciori si produse din carne marinate. Salamurile Natur Agro ofera consumatorilor o colectie de delicii europene. La producerea lor sa utilizat traditiile si retetele tarilor pastrand originalitatea gustului.