O parte din multimea adunata in Place de la République in Paris a inceput sa o ia la fuga. Multi oameni s-au speriat, dupa ce au crezut ca au auzit focuri de arma.

Ultimul update: 15.11.2015, 20:02 Publicat:15.11.2015, 18:16

UPDATE 21:35 Potrivit lifenews.ru, politia pariziana a negat informatiile conform carora in Place de la Republique s-au tras focuri de arma. In realitate, cineva a aruncat niste petarde, iar pocnitura acestora i-au facut pe oameni sa creada ca se impusca.

UPDATE 20:28 RIA Novosti scrie ca in Piata Republicii din Paris a inceput sa se traga, iar politistii au evacuat oamenii din zona.

UPDATE 20:19 Potrivit lifenews.ru, o persoana a fost ranita. Este vorba de o femeie, careia i s-au acordat ingrijiri medicale direct pe strada.

Stirileprotv.ro: conform presei straine a fost vorba de o alarma falsa.

Alexandra Tanasescu, corespondent special PRO TV, la Paris, a confirmat ca multimea adunata in Place de la Republique s-a panicat, dupa ce oamenii au auzit niste pocnituri si au inceput sa alerge: "S-au auzit niste pocnituri, au tipat oamenii ca se trage si am luat-o toti la fuga. Ne-am ascuns pe unde am putut. A fost panica mare."

"Alarma de atentat in Place de la Republique. Cateva persoane au atrigat ca se trage si toti am luat-o la fuga. Zona a fost imediat impanzita de politisti si soldati inarmati, apoi au aparut si elicoptere. Semnalul la telefon a picat. Unii au auzit niste petarde, altii spun ca a fost alarma falsa. Nu stim ce s-a intamplat", a scris pe Twitter Alexandra Tanasescu.

Unii au auzit niste petarde, altii spun ca a fost alarma falsa. Nu stim ce s-a intamplat.

Alexandra a mai spus: "Eu nu am auzit pocnituri. Unii spun ca au auzit si au aparut si elicoptere", scrie stirileprotv.ro.