Petrecere cu multi preoti in plin post intr-un restaurant de lux din capitala. Acestia au fost invitati la ziua de nastere a duhovnicului Manastirii Ciuflea. Parintele Nicolae Rosca implineste astazi 50 de ani si sarbatoreste cu mare fast. Nu am avut acces interiorul localului, insa in curte am vazut mai multi clerici, dar si masinile scumpe cu care au venit.

Publicat:16.08.2017, 16:29

Petrecerea de restaurantul de lux din parcul Valea Trandafirilor a inceput inca la amiaza. Rand pe rand automobile luxoase cum ar fi  BMW-uri, Mercedes-uri sau masini de teren s-au parcat in zona, iar din ele au iesit preoti cu buchete mari de flori in maini care nu au vrut sa ne vorbeasca. Nici in interior presa nu a avut acces la intrare fiind paza.

La terasa localului, insa puteau fi vazute multe fete bisericesti. Toata lumea a venit la ziua de nastere a duhovnicului Manastirii Ciuflea care face astazi 50 de ani.

De dimineata la manastire a avut loc un serviciu divin cu prilejul aniversarii parintelui Nicolae Rosca. Contactat de Pro TV, secretarul Mitropoliei Moldovei ne-a spus ca preotii recomanda oamenilor sa se abtina de la petreceri in post, dar nu le interzic. 

Vadim CHEIBAS, SECRETARUL MITROPOLIEI MOLDOVEI “Asta nu este o regula este recomandare.”

Vadim Cheibas nu a putut sa ne spuna daca Mitropolitul Moldovei a fost invitat la biserica. Acesta l-a felicitat printr-un mesaj postat pe site-ul Mitropoliei.

Parintele Nicolae Rosca nu ne-a raspuns la telefon pentru comentarii.