Premierul roman, Viorica Dancila, vine astazi la Chisinau, intr-o vizita de lucru. Astfel ca, de dimineata cateva strazi din centrul capitalei vor fi blocate.

Publicat:27.02.2018, 05:57

Iata ce strazi vor fi blocate in timpul vizitei oficialulul roman:

Astfel, circulatia rutiera va fi limitata în perimetrul strazilor:

M. Banulescu Bodoni – Bucuresti – Maria Cebotari – 31 August 1989, 

bd. Stefan cel Mare – M. Banulescu Bodoni – Veronica Micle – A. Puskin.

bd. Stefan cel Mare – Ciuflea, în preajma sediului ASM, 

str. Burebista – bd. Dacia, în preajma Institutului Mamei si Copilului.
 

Programul premierului roman la Chisinau si cu cine se va intalni aici:

Oficialul român are programate întrevederi cu premierul Pavel Filip si cu presedintele Parlamentului Andrian Candu. În cadrul vizitei, Viorica Dancila si Pavel Filip vor participa la o întâlnire cu reprezentanti ai Euroregiunii Siret-Prut-Nistru si vor inaugura Asociatia Investitorilor Români din Republica Moldova.

Guvernul de la Chisinau mentioneaza ca întrevederea celor doi premieri va avea loc începând cu ora 10.00 la Resedinta de Stat din strada N. Iorga, 23. Directia comunicare si protocol a Cancelariei de Stat va realiza imagini protocolare pe care le va pune la dispozitia institutiilor mass-media.

La ora 10.30, urmeaza a fi realizata fotografia de protocol comuna a celor doi prim-ministri, iar ulterior va avea loc sedinta în format extins a delegatiilor Republicii Moldova si României. Reprezentantii mass-media vor avea posibilitatea sa ia imagini protocolare de la sedinta. Prim-ministrii Pavel Filip si Vasilica-Viorica Dancila vor face declaratii de presa catre ora ora 11.40.

Întrevederea cu presedintele Parlamentului Andrian Candu este programata pentru ora 12.15, la Parlament.

La ora 16.20, premierii Pavel Filip si Vasilica-Viorica Dancila vor participa la ceremonia de inaugurare a Asociatiei Investitorilor Români din Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la Academia de Stiinte a Moldovei. La ora 18.00, cei doi premieri vor avea o întrevedere cu reprezentantii Euroregiunii Siret-Prut în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand.

„Vreau sa asigur autoritatile de la Chisinau si pe cetatenii de peste Prut ca România va continua sa sustina ferm eforturile Republicii Moldova în parcursul sau european. Guvernul României va oferi sprijin pentru accelerarea procesului de reforme, inclusiv din perspectiva prioritatilor asumate de Chisinau prin Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Proiectele noastre comune sunt menite sa contribuie la o conectare mai strânsa a Republicii Moldova la spatiul european si la îmbunatatirea vietii cetatenilor”, a afirmat Vasilica-Viorica Dancila, citata într-un comunicat de presa al Guvernului de la Bucuresti.