Preturile pentru carnea refrigerata de porc si de vita, în reteaua de magazine specializate ROGOB, s-au micsorat cu circa 12%. Aceasta este a doua scadere de pret, în ultimele 3 luni, la carnea proaspata, pe care o face producatorul de salamuri si delicatese din carne ROGOB.

Publicat:11.02.2015, 12:07

Aceasta micsorare a preturilor pentru carne a fost posibila datorita scaderii preturilor de achizitie a carnii autohtone de porc si vita de catre producatorii locali în urma blocarii exporturilor de carne de origine moldoveneasca în Federatia Rusa si Republica Belarus. Tinând cont ca în magazinele ROGOB se comercializeaza doar carne proaspata, produsa în Republica Moldova, scaderea preturilor de catre producatorii autohtoni a facut posibila revizuirea preturilor, astfel încât acestea sa fie resimtite si de catre cumparatori.

ROGOB acorda o atentie sporita calitatii produselor de pe rafturile magazinelor sale. Astfel, cumparatorilor li se propune exclusiv carne proaspat refrigerata, fara a fi anterior congelata. Carnea de porc si vita,  este livrata de catre producatori la ROGOB, fiind însotita de certificate sanitare si de calitate, si este supusa unui control riguros în cadrul întreprinderii. Ulterior, carnea este sortata pe elemente si este livrata în reteaua de magazine ROGOB de doua ori pe zi, ceea ce permite comercializarea acesteia în stare proaspata.

Recunoasterea calitatii si sigurantei produselor companiei ROGOB s-a materializat prin titlul «Operator alimentar responsabil», oferit de Fundatia Est – Europeana, în cadrul unui concurs riguros, organizat la finele anului trecut. Experti internationali au apreciat produsele companiei în baza mai multor criterii, iar o atentie deosebita a fost acordata sigurantei procesului de producere, precum si analizei diferitor mostre de produse în laboratoare independente specializate. De asemenea, expertii au confirmat ca produsele  «ROGOB», pe care le gasim pe rafturile magazinelor, corespund în totalitate standardelor europene de calitate, ambalare si etichetare. 

Compania ROGOB a fost fondata în anul 1997, astazi, fiind cea mai mare si moderna companie de producere a salamurilor si delicateselor din carne din Republica Moldova. Carnea proaspat refrigerata este comercializata în cele 13 magazine din cadrul retelei specializate ROGOB.

Lista si adresele  magazinelor specializate ROGOB:

1. Chisinau, sectorul Centru – bd Stefan Cel Mare, 73
2. Chisinau, sectorul Râscani – bd Moscovei,16
3. Chisinau, sectorul Râscani  – str. N. Dimo, 17/1
4. Chisinau, sectorul Râscani – bd. Moscovei, 1/1
5. Chisinau, sectorul Buiucani - bd Alba-Iulia, 196/3
6. Chisinau, sectorul Buiucani - str. Paris, 34/4
7. Chisinau, sectorul Buiucani – str. I. Creanga, 78
8. Chisinau, sectorul Botanica - bd. Dacia, 44
9. Chisinau, sectorul Botanica – str. Decebal, 91/4
10. Chisinau, sectorul Ciocana - bd. Mircea cel Batrân, 30
11. Chisinau, sectorul Posta Veche -  str. Calea Orheiului, 107
12.  mun. Balti, str. Stefan cel Mare, 57A
13.  or. Soroca, str. Stefan cel Mare, 24

*ACEST ARTICOL ESTE UN PRODUS COMERCIAL