Avocata, care ieri, alaturi de un activist de la noi, a fost protagonista unui incident pe holurile Judecatoriei Botanica, a depus o plangere impotriva barbatului, acuzandu-l ca ar fi lovit-o. Femeia sustine ca a fost bruscata de acesta, iar ea ar fi incercat doar sa-i indeparteze telefonul. De cealalta parte activistul respinge toate acuzatiile si spune ca daca avocata va avansa in acuzatii, el tot va depune o plangere.

Publicat:12.12.2018, 10:18

"Dupa sedinta de judecata, in timp ce eu stateam in holul Judecatoriei Chisinau sediul Botanica, purtând la telefon o discutie privata, Dimitrov A. ma inregistra video, comcomitent facea comentarii despre “potlogara “clienta pe care o reprezinta si ca sunt ca ea.

Am solicitat sa inceteze actiunile sale ilegale, dar solicitarea a fost ignorata. In timp ce mergeam spre iesire si fiind cu dosarul in mâna am incercat sa -i indepartez telefonul care deja mi -l baga in nas. Dimitrov mi a prins mâna, m -a bruscat, împingându-ma in urma si dupa m -a atins la fata.

Din imaginile video publicate de Dimitrov se constata ca ultimul nici nu invoca ca l-as fi lovit, declara doar ca l-am prins de camasa, fapt imposibil deoarece mâinele imi erau ocupate. Mai mult, dupa vocea lui Dimitrov se observa ca este pierdut si derutat. In situatia in care el ar fi fost agresat de mine-o femeie, reactia lui ,cu certitudine, ar fi fost alta.

Intr-un final, Va las sa stuadiati CINE ESTE acest individ, pretins activist, Alexei Dimitrov, spatiul online fiind plin de multiplele scandaluri in care ultimul a fost implicat, in mare parte provocate tot de el, insotite de violenta fizica", a scris avocata pe pagina sa de facebook, dupa scandalul de ieri, de pe holurile Judecatoriei Botanica.

Contactata de Pro TV, avocata ne-a spus ca ieri, dupa incident, a depus o plangere pe numele activistului.

Contactat de Pro TV, activistul ne-a spus ca daca avocata va avansa in acuzatii si el va depune o plangere.

 "Eu am filmat-o, dar nu am fimat-o asa, adica nu m-am apropiat foarte tare si nu m-am bagat in nas si nu i-am filmat documentele. Eu ma aflam in holul judecatoriei, intr-un loc public si era fix dupa sedinta. Dupa asta, in primul rand imi zice ca nu am dreptul sa filmez, ca eu incalc viata privata si eu am zis ce fel de viata privata daca sunteti la serviciu.

A inceput cu un ton mai agresiv, du-te de aici nespalatule si asa mai departe. Evident ca nu am putut sa trec peste asta si am filmat in continuare. Ulterior ea, chiar pentru mine a fost neasteptat, credeam ca se va duce, iar ea s-a napostit asupra mea. Cu hartiile pe care le-a avut, a lovit in mine. Cand ea a chemat politia, cei doi martori, in declaratii au zis ca nu au vazut nimic. Nu stiu cum dar ma tem ca s-a mers pe influentare. Este proba video. Eu inca nu am depus plangere, pe de o parte nu ar fi barbateste, dar daca nu depun plangere iese ca eu sunt cel vinovat. In mare parte, cred ca o sa depun. Daca persoana va avansa in acuzatii, cred ca si din partea mea va trebui sa fie o anumita actiune", ne-a spus barbatul.