Un barbat cazut la pamant si plin de sange a fost filmat de un trecator pe teritoriul Institutului de medicina Urgenta din capitala. Cel care a surprins scena a postat filmuletul pe internet si a comentat ca niciun angajat al spitalului nu i-ar fi acordat ajutor victimei. De celalata parte, medicii spun ca barbatul care era beat crita s-ar fi ranit dupa ce a cazut pe asfalt si ca o echipa de pe ambulanta i-a acordat primul ajutor.

Publicat:08.12.2018, 16:35

“Ti se rupe inima. Sta omul jos in fata la spital si medicii stau. Pe teritoriul la spital, la ambulante pacat de tara in care suntem. O sa va ajut eu."

Din imaginile postate pe facebook se vede cum pe teritoriul Inistitutului de medicina Urgenta din capitala sta jos un barbat plin de sange. Vazandu-l in aceasta stare, un trecator a scos telefonul mobil si a inceput sa filmeze. Martorul sustine ca niciun medic nu s-a apropiat de victima pentru a-i acorda primul ajutor.

De cealalta parte, reprezentantii institutiei sustin ca pacientul, care era beat s-ar fi adresat mai devreme la ei si le-a spus ca are o fractura. In urma examinarilor s-ar fi constatat ca barbatul nu are nimic, asa ca el a fost lasat sa plece.

In curtea spitalului el si-ar fi pierdut echilibrul si a cazut jos, ranindu-se. La scurt timp, dupa un alt control medical, el ar fi fost preluat de o ambulanta si transportat la Centrul de Gazduire de pe strada Haltei, spun medicii.

Igor CUROV, SEF DEPARTAMENTUL DE MEDICINA URGENTA:Pacientul a fost adus in stare avansata de ebrietate, posibil el a cazut in curtea spitalului si a fost adus a doua oara cu alta echipa de ambulanata. A fost reevaluata starea lui, s-a confirmat lipsa oricarui traumatism.”

 Potrivit medicilor barbatul si-a petrecut noaptea la Centrul de Gazduire, iar dimineata a plecat in treaba sa.