"Vom implementa punct cu punct proclamatia Marii Adunari Nationale din 6 septembrie". Este declaratia membrului Platformei "DA", Andrei Nastase, la iesirea de la intalnirea cu consilierii presedintelui, in care au cerut demisia presedintelui Nicolae Timofti.

Publicat:08.09.2015, 15:31

La intalnirea celor doua parti, Ion Paduraru, consilierul presedintelui, a respins solicitarea demisiei lui Nicolae Timofti, astfel incat intrevederea s-a incheiat fara vreo concluzie finala.

VIDEO - Intalnirea reprezentatilor Platformei „Demnitate si Adevar” cu conducerea statului: "Cerem demisia lui Timofti. Este complice al furtului prin inactiune"

In cadrul aceleasi intalniri, membrii Platformei "DA" l-au acuzat pe Nicolae Timofti de complicitate prin inactiune la furtul miliardului. Ceva mai devreme, presedintia a remis un comunicat prin care respinge acuzatiile care i-au fost aduse in ultimul timp.

"Sunt tinta fortelor revansarde antioccidentale". Presedintele Timofti respinge acuzatiile care i se aduc si acuza la randul sau: "Sunt mirat ca guvernatorul BNM mai e in functie"

Andrei Nastase a adaugat ca in primul rand se vrea demisia lui Nicolae Timofti si tragerea la raspundere a celor vinovati de furtul miliardului.

Dupa ce au discutat cu consilierii presedintelui Timofti, reprezentantii Platformei "DA" au revenit pe scena din Piata Marii Adunari Nationale, unde au continuat seria discursurilor inflacarate in fata protestatarilor.