Revelionul este tot mai aproape asa ca designerii autohtoni au venit cu sugestii cum sa straluciti in noaptea dintre ani. Paietele si culorile aprinse sunt in trend, in acest an. Aseara, au fost prezentate mai multe colectii ale brandurilor autohtone, iar zeci de femei si-au dat intalnire la eveniment, in speranta de a gasi ceva pe gustul lor. Vedeti un reportaj realizat impreuna cu reporterii de la emisiunea " O seara perfecta".

Publicat:13.12.2017, 17:03


Prima colectie de rochii, propusa pentru noaptea revelion, a fost plina cu paiete ori elemente lucioase. Au predominat culorile - negru si auriu. 

“Sunt foarte contemporane, foarte frumoase. Extraordinar. “

Daca va doriti o tinuta in care sa va simtiti cat mai confortabil, designerii autohtoni va propun pantaloni clasici si bluze cu diverse imprimeuri. 

“Imi place foarte mult. “

Iar pentru femeile pasionate de nuante mai aprinse au fost prezentate vestimentatii de culoare rosie, roz ori violet. Femeile care au venit la prezentarea colectiilor de iarna spun ca au ramas incantate. 

“Sper sa-mi aleg o tinuta si eu, pentru ca sunt o sustinatoare si o admiratoare a brandurilor moldovenesti. “

 Iar unele au pus ochiul pe cateva tinute, inca inainte de inceperea evenimentului. 

“Eu deja am ales-o. Am vazut o doamna care se pregatea sa o prezinte si deja mi-a placut. Vrem sa vedem ceva nou, anume de sarbatori." 

A fost prezentata si o colectie de paltoane, care pot fi asortate cu tinutele pentru revelion, spun creatorii de moda de la noi. Printre cei prezenti a fost si Silvia Radu. Desi de mai multe ori internautii au remarcat ca primarita a purtat haine scumpe, ale designerilor straini, Radu spune ca a venit sa sustina si brandurile autohtone. 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR CHISINAU: “Tine de administratia publica local ca sa-i sustina astfel incat sa-si dezvolte afacerea, ca sa vanda nu doar in Republica Moldova, dar si peste hotare, sa plateasca impozite si noi cu totii sa devenim mai bogati. Si acum port o haina produsa in Republica Moldova si majoritatea garderobei mele este din Republica Moldova.“

 In total, 4 colectii cu diverse tinute pentru sezonul rece au fost prezentate aseara. 

“Este vorba de tinut de cockatil. Este o traditie sa organizam in ajunul sarbatorilor de iarna, cu scopul de a le oferi doamnelor optiuni vestimentare pentru sarbatori.“

La eveniment, invitatii au avut parte de muzica buna, vin si diferite gustari.