Crima terifianta la Floresti. Un taximetrist in varsta de 58 de ani a fost ucis in bataie si aruncat intr-un camp. Principalul suspect este un client de-al barbatului, un tanar de 18 ani. Acesta a fost retinut de autoritati.

Publicat:04.12.2018, 10:30

Totul s-a intamplat seara, pe intai decembrie. Potrivit politiei, un tanar de 18 ani, originar dintr-o localitate din Floresti, a facut o comanda de taxi pentru a ajunge la o destinatie. Dupa ce masina a ajuns la usa acestuia, tanarul a urcat in automobil si a pornit la drum. Nu se stie care este adresa la care urma sa ajunga pasagerul.

In timpul calatoriei, langa satul Putinesti, individul s-a luat la cearta cu soferul. Enervat, clientul l-a scos pe taximetrist din automobil, l-a batut si l-a aruncat intr-un camp de acolo, sustin politistii. A urcat la volanul masinii de taxi si a plecat. Individul nu a ajuns prea departe. La intrare in satul Alexeevca, din raionul Floresti, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe sosea si s-a rasturnat cu masina.

Dupa impact, suspectul a coborat din masina si a fugit, lasand vehiculul avariat pe marginea soselei.

A doua zi, vazand ca nu se mai intoarce acasa, rudele victimei au sunat la politie si s-au plans ca de mai bine de 24 de ore barbatul a plecat la munca si nu s-a mai intors, iar la telefon nu mai raspunde. Astfel, oamenii legii au inceput cautarile. 

Politistii au gasit masina barbatului, care era rasturnata si abandonata la intrare in satul Alexeevca, iar dupa mai multe cautari, autoritatile au descoperit si cadavrul victimei.

In urma invetigatiilor, suspectul a fost identificat. Acesta a fost retinut pentru 72 de ore. Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca inchisore de pana la 15 ani sau detentie pe viata.