Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. Episodul cu numarul patru din sezonul opt al serialului „Game of Thrones” a fost difuzat. Fanii au descoperit o greseala.

Publicat:07.05.2019, 08:21

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. „Game of Thrones", cel mai scump, cel mai vizionat si cel mai piratat serial, a revenit cu episodul patru, in cadrul caruia a avut loc o reuniune pentru a sarbatori eroismul personajului Arya Stark. Fanii mai atenti ai serialului au observat un pahar de cafea de la Starbucks uitat in cateva cadre, potrivit Daily Beast. 

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. Lansat in 2011, serialul „Game of Thrones”, GoT pentru cunoscatori, a captivat de la un sezon la altul din ce in ce mai multi telespectatori. In 2014, a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienta, detronand renumita productie „The Sopranos”. Ultimul episod din sezonul al saptelea a fost urmarit in seara in care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani in Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV.

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. Scriitorul american George R. R. Martin a dezvaluit pe blogul sau ca trei spinoff-uri (seriale derivate dintr-o productie originala, n.r.) inspirate din serialul de televiziune ''Game of Thrones'' (''Urzeala Tronurilor'') se afla deja in pregatire la postul HBO si vor fi lansate in anii urmatori.

Sursa: