Caz cutremurator in raionul Anenii Noi. Doi soti au fost gasiti morti aseara. Barbatul era strangulat in apartamentul unde locuia, iar femeia a fost gasita fara suflare pe bancheta din spate in masina familiei. Politia presupune ca este un caz de violenta in familie.

Publicat:12.12.2017, 16:36


Potrivit politiei, barbatul a fost gasit fara suflare de catre fiica sa de 13 ani. Aceasta a alertat vecinii, care imediat au chemat politistii. Oamenii spun ca nu cunosc prea bine acest cuplu si nu-si pot explica ce s-a intamplat.

“In calitate de vecin ne cunoastem de vreo jumatate de an, dar nu prea interactionam. Ieri eu venisem de la lucru pe la amiaza, am vazut ca politia era afara, fetita cea mare era afara plangea am incercat sa o linistim. Am ramas si noi socati cu totii.”

“Pe dansu oleaca asa pe coridor ma intalneamde vreo 3 ori am vorbit cu dansu, el o spus ca ii in deplasare, el e electric. Asa linistit era.” 

“Ieri, masina cea sura era aici si ea era in masina moarta si fetita o iesit, da eu am iesit si eu la plimbare, ea statea aici si plangea o suna pe mama la lucru o suna dar ea nu raspunde.”

PolitistiI au fost cei care au descoperit corpul neinsufletit al femeii pe bancheta din spate a masinii familiei. Automobilul era parcat in fata blocului.

Sergiu BORODA, SEF INSPECTORATUL DE POLITIE, ANENII NOI: “Noi am ridicat absolut toate materialele pe cazul dat, inclusiv de cand a fost sesizat organele de politie referitor la cuplul dat s-au ridicat toate materialele si se examineaza.”

Oamenii legii nu au depistat pe corpul barbatului semne de moarte violenta, iar medicii legisti spun ca acesta s-a  spanzurat. Femeia moarta avea urme in jurul gatului, iar politia presupune ca ea a fost strangulata.

Cei doi soti, care aveau cate 39 de ani, erau in proces de divort, dar locuiau impreuna cu cele doua fete de 16 si 13 ani. Acum copilele sunt la rude si primesc asistenta psihologica.