Un tanar de 23 de ani a fost gasit impuscat pe malul lacului Ghidighici langa automobilul sau. Cadavrul a fost descoperit astazi dimineata de catre un trecator. Oamenii legii presupun ca ar fi vorba despre un suicid.

Publicat:09.12.2016, 14:21


Cadavrul tanarului a fost depistat astazi dimineata in jurul orei 10 langa automobil personal de model Ford Focus. Acesta era impuscat in cap. Imediat la fata locului a venit politia. 

Vitalie BITA, SEF-ADJUCT, SECTIA URMARIRE PENALA: “Alaturi de persoana culcalata la sol a fost depsitat un pistol. Se invetigheaza daca persoana detine permis de port arma.”   

Tanarul este din Sireti, Straseni. La fata locului au venit rudele acestuia si prietenii, care nu cred in versiunea unui suicid, mai ales ca ieri tanarul i-a sunat si i-ar fi invitat la un concert astazi intr-un club din capitala. Ar fi facut chiar si rezervare. 

“Nu avem idee ce s-a intamplat si cum. L-a gasit un trecator.  Nu am vazut nicodata la el arma, era un baiat comunicabil”.

Paznicul unui local din apropiere spune ca aseara nu a auzit galagie, insa pe malul lacului deseori sunt vazuti tineri.

“Cateodata vin noaptea aici.”

Medicii legisti spun ca tanarul ar fi murti aseara. Politia urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat. Deocamdata se presupune ca este vorba de un suici, insa nu este exclusa si versiunea unei crime.