30 de zile de arest in izolator pentru luptatorul K1, retinut ieri si banuit ca ar fi ucis in bataie un barbat de 30 de ani, in fata unui club de noapte. Avocatul suspectului ne-a spus ca acesta nu se considera vinovat si ca va ataca decizia instantei la Curtea de Apel. Tot astazi, oamenii legii au anuntat ca in acest caz a mai fost retinut un sportiv.

Publicat:27.05.2018, 09:56

Potrivit magistratilor, primul suspect retinut pentru ca ar fi ucis in bataie un barbat de 30 de ani, in fata unui club de noapte, este luptatorul K1, Mihail Pirgaru. Cu catusele pe mana, acesta a comparut astazi pentru prima data in fata judecatorilor.

Sportivul nu a vrut sa discute cu noi pentru a ne spune ce mai exact s-a intamplat in acea seara. Procurorii spun ca luptatorul s-a ales cu doua capete de acuzare, fara a anunta alte detalii.

Angela PLESCA, PROCUROR: "Persoana a fost pusa sub invinuire pentru doua infractiuni, huliganism si vatamarea intentionata grava a integritatii corporale soldata cu decesul unei persoane. Azi dimineata a mai fost retinuta o persoana pentru 72 de ore."

 Pe de alta parte, avocatii suspectului spun ca decizia magistratilor este neintemeiata si ca vor ataca hotararea la Curtea de Apel. 

Mariana ARABADJI, AVOCAT: "Si clientul meu considera ca este absolut depasit momentul asta cu aplicarea masurii preventive sub forma de arest. El colaboreaza cu organele de urmarire penale. Decizia instantei este prematura si neintemeiata. A fost ca toata lumea la discoteca. "

 Ieri, sotia victimei ne-a spus ca unul dintre suspecti ar fi luptatorul K1, Aurel Ignat. Potrivit oamenilor legii, el a fost retinut in aceasta dimineata, iar in zilele urmatoare procurorii urmeaza sa ceara mandat de arestare pentru 30 de zile si pe numele lui.

Pe retelele de socializare cei doi luptatori K1 - Mihail Pirgaru si Aurel Ignat apar in poze alaturi de Constantin Tutu. Contactat telefonic, deputatul PD nu ne-a raspuns la telefon pentru a comenta retinerea sportivilor.

Potrivit sotiei victimei, totul s-ar fi intamplat acum o saptamana, cand barbatul de 30 de ani a mers la un club de noapte, unde un prieten isi sarbatorea ziua de nastere. Dupa petrecere, s-ar fi iscat o cearta in fata clubului de noapte, iar sotul ei ar fi fost batut crunt de un luptatorul K1. Initial, politia a deschis pe acest caz un dosar penal pentru huligansim, si nu pentru omor. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca pana la 15 ani de inchisoare. 

VEZI SI: Un tanar de 30 de ani din capitala s-a stins la spital dupa ce a fost batut crunt, in fata unui club de noapte. Sotia barbatului sustine ca agresorul este un luptator K1. Ce spune politia

VEZI SI: Detalii noi in cazul barbatului de 30 de ani care s-a stins la spital, dupa ce a fost batut in fata unui club de noapte din capitala