Candidatul PL Valeriu Munteanu, a declarat intr-o conferinta de presa ca in turul doi al alegerilor locale din capitala il va susine neconditionat pe canditatul PPDA, Andrei Nastase.

Publicat:21.05.2018, 09:07

Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT PL: "Dupa cum bine stiti ratiunea acestei campanii a fost eliberarea Chisinaului din ghearele binomului Plahotniuc-Dodon. Rezultatele mele si cauzele acestor rezuletate nu le voi discuta acum, dar dupa turul doi al alegerilor.

Sustunerea mea plenara pentru Andrei Nastase, candidatul fortelor pro-euroopene si pe care il indemn sa lupte cu fortele oligarhice Plahotniuc - Dodon. Sustinerea mea este neconditionta, dar mi-ar placea daca Andrei Nastase ar prealua din programul meu si indemn ca alegatorii care m-au votat ieri pe mine, pe 3 iunie sa-l voteze pe Nastase.

Solicit tuturor locuitorilor Chisinau sa iasa la alegeri in data de 3 iunie si sa-l sustina pe Andrei Nastase. In ceea ce ma priveste pe mine voi continua sa lupt pentru democratie si voi ramane acelasi Valeriu Munteanu. Eu lupt si nu a ascund. Binomul nu va invinge, mult succes Andrei Nastase.

Caracatita este inca vie, dar abia rasufla."

Lupta pentru sefia capitalei se va da intre Ion Ceban si Andrei Nastase, in turul 2 al alegerilor locale de la Chisinau. Turul doi al alegerilor locale in Chisinau va avea loc peste doua saptamani, la data de 3 iunie.