De la miri la nanasi. La o saptamana de la nunta, prezentatoarea ProTV Anisoara Loghin si primarul capitalei Dorin Chirtoaca au devenit pentru prima data nasi. Finii sunt reporterul Tatiana Calisciuc si logodnicul ei. Casatoria religioasa a avut loc la Biserica de Lemn din sectorul Botanica al capitalei.

Publicat:25.05.2016, 15:32


Evenimentul a fost unul coplesitor pentru miri, insa alaturi le-au fost nasii, care cu doar cateva zile in urma au trait aceleasi emotii.

Tatiana CALISCIUC, MIREASA "La un moment dat mi-au dat si lacrimile, dar m-am stapanit. E greu sa stai pe tocuri o ora. In sfarsit suntem cununati."

Abia veniti din zilele de miere petrecute peste hotare, Anisoara si Dorin spun ca niciodata nu e prea devreme pentru a deveni nasi.

 

Anisoara LOGHIN, NASA “Au fost cateva zile in care am reusit sa respiram un pic si sa procesam si noi toata informatia, pentru ca nunta a trecut repede si intens.”Dorin CHIRTOACA, NAS “Initial Anisoara trebuia sa fie vornicica la aceasta nunta, acum este nasa. Asa s-au potrivit lucruile si nici n-am putut sa facem altfel, pentru ca nunta era deja programata.”

Cat despre sfaturile pentru fini.

Dorin CHIRTOACA, NAS “Ei sunt de 7 ani impreuna, noi mai putin, dar incercam sa recuperam si avand in vedere varsta cred ca o sa reusim sa ne facem datoria de nasi.”

Anisoara LOGHIN, NASA “Cel mai important e ca noi ramanem sa le fim prieteni, indiferent ca suntem nasi sau ba. Este o legatura spirituala, pe care nimeni nu o poate zdruncina.”


Pentru cununie, Tatiana a ales o rochie bej lunga, iar pe cap a purtat voal.

Tatiana CALISCIUC, MIREASA “Rochia eu mi-am cusut-o, pe ultima suta de metri. Azi am luat-o, abia reusea croitoreasa sa mi-o finiseze.”

In ziua nuntii care va avea loc sambata   mireasa spune ca va purta o alta rochie.

Tatiana CALISCIUC, MIREASA “Una alba, pompoasa, pufoasa, de printesa.”

Casatoria religioasa a avut loc intr-un cadru restrans. Alaturi de miri au fost cei mai apropiati prieteni, parintii si bunicii.

Ludmila NASTAS, MAMA MIRELUI  “-Va doriti nepoti in curand? - Sigur ca da, poate o nepotica, ca avem numai nepotei.”

Melania CALISCIUC, MAMA MIRESEI “- Isi vor lua zile libere? -Nu stiu daca ar trebui sa divulg secretul, dar vor pleca in Grecia.”

George BACINSCHI, PRIETEN  “Sa nu dea mainile jos, ca dupa casatorie e si mai vesel. Sincer. Asta o confirm suta la suta.”

Natalia COLIN, PRIETENA “E emotionant sa iti vezi prietena casatorindu-se cu prietenul ei cu care se intalnea de asa mult timp.”

Dupa ceremonia de la biserica mirii au dat o mica petrecere. Tatiana si Augustin sunt impreuna de mai bine de 7 ani. Tatiana a fost ceruta in casatorie anul trecut la o nunta dupa ce a prins buchetul miresei. Nasii lor Dorin Chirtoaca si Anisoara Loghin s-au casatorit vinerea trecuta.