De Craciun, mai multi interpreti din Romania, dar din Moldova vin sa ne colinde. Carla\'s Dreams, Delia, Andra, Smiley, Irina Rimes si alti cativa artisti au lansat melodia Povestea de Craciun. Interpretii s-au filmat si intr-un videoclip care arata povestea unei familii ce se reuneste de sarbatori, iar artistii ne indeamna sa fim mai buni de Craciun.

Publicat:26.12.2017, 08:43


In prima parte a clipului apare un cuplu care impodobeste pomul de Craciun, iar primele versuri sunt interpretate de baietii de la 3 sud est, Alina Eremia si Feli. 

In a doua parte a videoclipului este prezentata povestea de dragoste a doi adolescenti, care cel mai probabil s-au despartit, iar Smiley, Andra, Randi si Jo incearca sa o convinga pe tanara ca totul va fi bine.

Ulterior, doi bunei stau singuri si tristi la masa de Craciun. Iar Delia, Liviu Teodorescu, Adda si Connect'r ii indeamna pe copii sa vina acasa la parinti de sarbatori. In ultima parte, Carla's Dreams, Irina Rimes si Inna, dar si toate personajele din videoclip, care se dovedesc a fi o familie se aduna in jurul mesei de sarbatoare.  

Videoclipul a fost realizat de catre un post de radio din Romania, in ajun de sarbatori.