Vedete, distractie, noutati si intrebari provocatoare! Cea mai indragita emisiune de divertisment revine de maine in direct la PRO TV. Rodica Cioranica iti va face serile perfecte si iti va umple casa cu mai mult spectacol.

Publicat:03.09.2017, 11:45


Emisiunea revine din vacanta cu reportaje exclusive, invitati alesi pe spranceana, dar si multe farse si provocari, puse la cale de reporterii speciali din teren.

Rodica CIORANICA, PREZENTATOARE PRO TV  “Avem asteptari mari. Vreau sa ne imprietenim si mai strans cu cei care ne privesc. Vreau sa le placa ce le oferim, ce le povestim si oamenii pe care ii invitam in emisiune. O sa avem o emisiune ceva mai mare, vom petrece mult timp impreuna, ba chiar si sambata ne vom vedea tot la O Seara Perfecta.”

Noul sezon iti aduce si mai mult spectacol. O Seara Perfecta va fi difuzata in doua parti: de la ora 16:00 si de la 17:45. Casa ta va vibra de muzica buna, emotii pozitive si mult umor. 

Acum ai toate motivele sa iti petreci seara in cea mai relaxanta companie!  Pe parcursul a 5 ani, emisiunea a reusit sa ajunga la inimile tot mai multor telespectatori. Ultimul sondaj realizat de IMAS arata ca la ora sa de difuzare, “O seara perfecta” este cel mai urmarit program de divertisment.