Cristina Gheiceanu - o mireasa in stil cowboy! Astfel, in loc de o sala de nunti, prezentatoarea Pro TV a optat pentru o ferma de cai, a pus in picioare o pereche de cizme, iar pe cap o palarie. Acest neasteptat concept a fost elaborat doar pentru shootingul pentru coperta unei reviste autohtone. Urmariti un reportaj realizat de Acasa in Moldova.

Publicat:27.06.2015, 14:48

Rochie vaporoasa… Cizme cowboy in loc de pantofi pe toc si o palarie in loc de voal. Cam asa a aratat tinuta Cristinei propusa de echipa de la revista de nunti. Organizatorii au decis sa faca sedinta foto in afara orasului, la o ferma de cai. Descoperind cat de bine te poti simti mireasa cu un un asemenea look  din care au fost excluse tocurile, Cristina Gheiceanu a recunoscut ca i-a suras ideea.

Cristina GHEICEANU, PREZENTATOARE PRO TV: "Este o experienta foarte placuta, pentru ca nu port tocuri, iti dai seama orice mireasa ar fi fericita sa renunte la tocuri pentru cateva momente, avand in vedere ca stam aici deja de mult timp, cizmele mi-au usurat sarcina si imi este un pic mai usor sa rezist.” 

La sedinta foto, mireasa Cristina a purtat 2 rochii superbe create de Evghenii Hudorojcov.

Evghenii HUDOROJCOV, DESIGNER:" Sunt rochii un pic mai diferit alese pentru aceasta tematica cowboy. Este un constrast dintre rochiile vaporoase din dantela si voalul fin cu o geaca din blug sau accesorii masive la urechi. "

 A doua rochie este double piese, este o fusta masiva din tafeta cu un brau foarte lat si cred ca o vom asorta cu o camasa de blug iarasi.

Cristina GHEICEANU, PREZENTATOARE PRO TV: “Ambele imi plac, pentru ca sunt diferite as spune eu. In toate m-am simt foarte bine, imi e un pic greu sa decid asupra unei rochii, probabil in viitorul apropiat sau in viitorul indepartat cand o sa aiba loc nunta mea o sa stiu mai exact ce rochie mi se potriveste.”

Desi inca nu stie ce rochie va purta la nunta ei, prezentatoarea stie ce fel de nunta va avea.

Cristina GHEICEANU, PREZENTATOARE PRO TV: “Eu cred ca o sa am o nunta micuta, pentru ca sunt o fire mai retrasa"

Aurelia GANDEA, DIRECTOR REVISTA NUNTA BY AURA: “Noi astazi ne-am propus sa o provocam pe Cristina Cheiceanu intr-o postura mai speciala si totodata neobisnuita pentru Moldova as spune eu si deoarece suntem la editia de vara, vrem mai aproape de natura, mai aproape de aer, vant, cai de ce nu si totodata ne-am propus si ca stilistica // sa fie un fel de Western wedding sau mireasa cowboy. 

Revista este deja in vanzare.