O adolescenta din Chisinau a facut senzatie la un show de talente din Ucraina. Emily Istrate a reusit sa intoarca doua din cele trei scaune ale juratilor la concursul Golos Deti si a ridicat publicul in picioare. Fata de 12 ani si-a ales o piesa dificila din repertoriul lui Nelly Ciobanu, amintind de evolutia Moldovei la Eurovision 2009.

Publicat:24.10.2016, 11:39


Primul scaun care s-a intors a fost cel al Tinei Karol, iar in scurt timp a cedat si Potap. Impresionat a ramas si publicul care a aplaudat-o in picioare. 

La final, fata a izbucnit in plans de emotii, asa ca Potap a incurajat-o.

”Ce ai? Totul e în regula! Ti-a reusit. Toti te aplauda si tu mergi mai departe! - Buna seara! - Tu esti din Moldova?”

Emily a fermecat juriul prin naturalete.

Tina KAROL, MEMBRU JURIUAi aprins astazi aceasta sala. În echipa mea, vei putea lumina si straluci, asa cum o faci acum pe aceasta scena si mai bine.”

POTAP,MEMBRU JURIU “Ce sa-ti propun în schimb? Eu tot am apasat butonul, mie tot mi-ai placut foarte mult. Tu stii cine este Potap, tu stii cine este Tina Karol, ti-a ramas doar sa alegi si totul va fi bine.”

MONATIK,MEMBRU JURIU “Intreaga sala a dansat, a fost ceva nemaipomenit. Ai o energie colosala.”

Intr-un final, Emily a decis sa mearga in echipa interpretei Tina KAROL. AMBIANTAtr pentru tr”Multumesc frumos. Câta energie ai!”
Emily le-a spus ucrainenilor ca idolul sau este Justin Bieber, iar prezenta ei la acest concurs nu este intamplatoare.

Emily ISTRATE, PARTICIPANTA, CHISINAU ”Am venit la acest proiect ca sa nu fiu recunoscuta doar în Moldova, dar si în  Ucraina si în întreaga lume. Sa pot face cunostinta cu Justin Bieber.”

Emily Istrate este eleva in clasa a 6-a la Chisinau. Ea face muzica de la trei ani.

In 2015, Emily a fost castigatoarea preselectiei nationale „Славянский Базар”, dupa care ne-a reprezentat tara la Festivalul International de Arte, „Славянский Базар 2015” desfasurat in Belarusia, unde s-a ales cu o invitatie la un alt festival, deja in Rusia, in calitate de oaspete de onoare si presedinte al juriului.