Ricky Martin a anuntat marti nasterea celui de-al treilea copil al sau, o fetita nou-nascuta pe nume Lucia-Martin Yosef. Martin este deja tatal a doi baieti gemeni in varsta de 10 ani, Valentino si Matteo.

Publicat:02.01.2019, 06:14

Artistul a spus ca el si sotul sau, Jwan Yosef, cu care s-a casatorit în 2017, precum si gemenii s-au îndragostit deja de noul membru al familiei.
El a postat pe contul sau de Instagram o fotografie în care se vad mâinile bebelusului cuprinse de ale celor doi soti, alaturi de mesajul: ″Suntem încântati sa va anuntam ca am devenit parintii unei fetite frumoase si sanatoase, Lucia Martin-Yosef″⁣.


“Atât fratii ei, cât si Jwan si cu mine suntem complet îndragostiti de bebelusul nostru si recunoscatori ca vom putea începe 2019 cu cel mai bun dar pe care l-am putea primi, darul vietii”, mai scrie Ricky Martin, care a împlinit la 24 decembrie 47 de ani.


Potrivit EFE, fetita este adoptata si deocamdata nu se stie care este tara ei de origine. Gemenii Matteo si Valentino s-au nascut cu ajutorul unei mame-surogat.

View this post on Instagram

🇪🇸Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. 🇬🇧 We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia ❤

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on Dec 31, 2018 at 2:31pm PST