La frati nu se pun hotare. Este genericul unui spectacol de exceptie, care a avut loc aseara, la Palatul National cu ocazia implinirii a unui centernar de la Marea Unire a Romaniei, in acest an. Concertul a dat startul unui nou turneu al artistului Ion Paladi. Alaturi de el, pe scena au urcat zeci de artisti de pe ambele maluri ale Prutului, acompaniati de Orchestra " Lautarii".

Publicat:04.02.2018, 15:59

Mult asteptati de spectatori au fost interpetii din Romania: Mioara Velicu, Petrica Mitu Stoian, Cornelia si Lupu Rednic, Cristian Pomohaci si Nicusor Iordan, care au cantat melodii cunoscute si in tara noastra.  

Si artisti de la noi au urcat pe scena, creand o atmosfera frumoasa. Printre acestia au fost: Anisoara Dabija, Tatiana Jacot si Ioana Capraru. 

In acest an, la concertul “ La frati nu se pun hotare” care a devenit o traditie, au venit nu doar artisti din Romania, dar si spectatori de peste Prut. Spectacolul a fost organizat de Ion Paladi.

Iar orchestra Lautarii in frunte cu maestrul Nicolae Botgros a incantat publicul cu melodii bine cunoscute de toata lumea. 

Muzica populara este o alinare a sufletului, pentru toti cei care isi iubesc tara si locurile natale, au spus spectatorii. Vizibil incantati de concert, oamenii au aplaudat minute in sir.  

Spectacolul da startul unui turneu, pe care il va sustine Ion Paladi, in Romania, dar si mai multe tari din Europa.