Celebrul actor Jason Momoa si-a demonstrat abilitatile de haka - un dans razboinic al culturii maori - in fata jurnalistilor de la Hollywood, la premiera filmului Aquaman.

Publicat:14.12.2018, 12:52

Pe ”covorul rosu” de la Hollywood, care de aceasta data a fost albastru, în ton cu aventurile din film, s-au aflat si cei doi copii ai sai.

Jason Momoa este cunoscut si pentru rolul lui Khal Drogo din serialul Game of Thrones, unde a jucat în anii 2011-2012.


Lungmetrajul “Aquaman”, o productie Warner Bros. Pictures, cu Jason Momoa în centrul unei aventuri epice cu efecte vizuale care reconstruiesc imperiul subacvatic al celor sapte mari, va avea premiera în cinematografele din toata tara pe 21 decembrie.


Jumatate om, jumatate zeu al marii, Arthur Curry (interpretat de Momoa) va trebui sa îsi dezvaluie adevarata identitate, sa îsi foloseasca puterile pentru a ajuta omenirea si sa îsi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.


Din distributie mai fac parte Amber Heard care o interpreteaza pe Mera, o luptatoare neînfricata; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducator al regatului subacvatic; Dolph Lundgren ca Nereus si Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.


James Wan regizeaza filmul dupa un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick si Will Beall, dupa o poveste scrisa de Geoff Johns, James Wan si Will Beall, inspirata din personajele DC, “Aquaman” a fost creat de Paul Norris si Mort Weisinge.


Potrivit News.ro, filmul este produs de Peter Safran si Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns si Walter Hamada în calitate de producatori executivi.


“Aquaman” are premiera în cinematografele din tara pe 21 decembrie, în format 3D si IMAX 3D.