Universitatea de stat din Moldova si-a ales cea mai frumoasa studenta. Chiar daca sunt in pragul sesiunii de vara, studentele de la USM, cele mai frumoase dintre ele, au gasit timp si pentru un concurs de miss. 11 fete, cate una de la fiecare facultate a institutiei, au concurant pentru titlu si coroana. Miss USM 2014 a fost aleasa o studenta de la drept. Se numeste Cristina Bordei.

Publicat:08.05.2014, 17:15


Aceasta este imaginea inainte de marele concurs pentru cele 11 studente de la universitatea de stat. Fiecare din ele au dorinta arzanda sa castige titlul si sa reprezinte un an de zile facultatea si universitatea unde isi fac studiile. 


Iata cele 11 participante la concursul Miss USM 2014. Gata aranjate, gata de lupta.

Cele 11 studente si-au dat intalnire aseara intr-un local din capitala. Si pentru ca titlul de Miss nu-ti cade din pod, fetele au avut de trecut prin cateva probe. 


Cel mai fierbinte moment al serii, care au facut barbatii din sala sa transpire a fost defilarea in costume de baie. Cele 11 pretendente au cochetat sexy in fata juriului si a publicului.  


Ultima proba, unde juriul dar si publicul au putut sa vada gusturile fetelor in materie de stil a fost defilarea in rochii de seara


Juriul spune ca a fost o alegere foarte grea, pentru ca toate participantele sunt frumoase, inteligente si feminine. 


Dupa lungi asteptari si mari emotii, juriul a anuntat numele castigatoarei titlului de Miss USM 2014. Cristina Bordei, studenta la drept in anul trei, a fost desemnata cea mai frumoasa studenta a USM-ului. 


Cristina Bordei a primit coronita din mainile invingatoarei de anul trecut, Cristina Barladeanu.