Dupa un studiu, s-a constatat ca domeniul IT moldovenesc  este reprezentat de un numar mic de companii care s-au tinut pe piata mai mult de un an. Aproximativ 90 % din companii care au fost active candva au fost in stare sa activeze nu mai mult de 2 ani, in mediu. Cauza acestui esec este lipsa cadrelor de lucru, care sunt intradevar vizati in domeniul dat. De asemenea o alta cauza este incapacitatea dezvoltarii profesionale a companiei.

Publicat:05.04.2017, 12:54

 

Compania Studio Webmaster activeza pe piata atât nationala, cât si internationala acum 10 ani! Am dobândit o experienta imensa prin creare site-urilor colaborarea cu tarile dezvoltate din Vestul Europei si Centrul Europei. Noi suntem siguri de profesionalismul echipei noastre,de aceea suntem gata sa va ghidam indiferent de tipul serviciilor.

 

Branding-ul este serviciul IT  solicitat în Moldova.Fiecare companie din Moldova are ca scop sa se stabileasca pe piata nationala.Compania Studio Webmaster, a finalizat peste 1500 de proiecte care au adus o productivitatea înalta pe plan international si national! Astfel  unele dintre lucrarile noastre în Moldova sunt: programe deferite de gestiune, mlm si crm sisteme, dezvoltare

software la comanda si mai multe lucrari in domeniul design. Logo-ul pentru site-ul salvatorilor,brosura dezvoltata pentru compania DVA,logo-ul dezvoltat de compania noastra pentru СÐРТРИ.РФ, logo-ul si cartea de vizita dezvoltata pentruinternet magazin de bijuterii,logo-ul pentru internet magazin specializat în vânzarea de haine si accesorii exclusive,logo-ul pentru compania ce se  specializeaza în  domeniul imobiliar etc. Astfel una din serviciile prestate sunt branding-ul unor companii, servicii sau organizatii.


Brandnig-ul este procesul prin care  sunt dezvoltate simultan un brand si o identitate de brand. Identitatea de brand sunt elementele de identificare ale unui brand , nume,simbol,culori, prin care oferta poate fi deosebita de celelalte oferte.

 

Cum are loc dezoltarea stilului companiei? Sunt câteva etape prin care trece o ideie pâna a ajunge la un brand.

 

 Tinem sa mentionam ca etapele care urmeaza sunt niste pasi standrati de formare a unui stil corporativ, însa nu sunt sablonate pentru fiecare companie. Agentia noastra gaseste o abordare  individuala pentru fiecare proiect.


Studio Webmaster este o compaia de încredere! Datorita profesionalismului cadrelor de lucru,calitatea produsului creat este asigurata de la bun început.

 

Urmeaza-ti visul împreuna cu Studio Webmaster!

Contacte:

Studio Webmaster

Adresa: Miron Costin 151

website: https://webmaster.md/

Mob: +(373) 60-10-6666

*Acest articol este un produs comercial