Doriti sa va procurati o casa, sa mergeti intr-o vacanta de vis sau aveti niste planuri si nu va ajung bani? Victoriabank va ajuta sa va realizati visele gratie noilor produse lansate: credit imobiliar, credit de consum garantat si credit de consum negarantat. Conditiile de creditare sunt deosebite fata de ceea ce ofera piata autohtona.

Publicat:10.08.2018, 05:38

Bogdan PLESUVESCU, PRESEDINTE VICTORIABANK: ”Noi vrem sa aducem normalitatea in piata, noi nu aducem suprize. Nu vom mai avea comisioane ascunse, nu vom avea in contractele de credit acel comision de acordare initial de acordarea a creditului.”

 Astfel nu trebuie sa astepati ani in sir ca sa adunati banii pentru locuinta de vis. Noul credit imobiliar ofera conditii mult mai bune.

Bogdan PLESUVESCU, PRESEDINTE VICTORIABANK:Am extins perioada de creditare maxima pentru pentru achizitionarea unui imobil de la 20 la 25 de ani. Asta inseamna pentru client o rata mult mai mica pentru creditele care trebuie sa le achite lunar.”

 A fost extins si termenul de finantare pentru creditul de consum garantat pana la 10 ani. De asemenea, suma maxima de finantare a cheltuielilor nenominalizate cu garantii a fost majorata pana la 2 milioane lei, iar pentru creditul de consum negarantat pana la 200 mii lei.

Vor fi acceptate in calitate de surse pentru rambursarea creditului si veniturile din remitente sau dividende, din activitati licentiate sau din strainatate, conditia fiind confirmarea lor.

Natalia SELEVESTRU, DIRECTOR, DIRECTIA PRODUSE NON-CARD, VICTORIABANK:Rata dobanzii pe care o propunem este  structurata. Este marja fixa care conform contractelor nu o putem sa o modificam si parte flontata care se modifica de 2 ori pe an – indice de referinta.”  

 Costuri reduse, conditii de creditare transparente si flexibile gasiti doar la Victoriabank. 

*Acest articol este un produs comercial