Aceasta dispune de 180 de locuri si este al treilea avion aflat in proprietatea companiei.

Publicat:11.05.2018, 07:08Marţi, 8 mai 2018, flota companiei Fly One s-a marit cu înca o aeronava.  

Noul avion de tip Airbus A320 este al treilea la numar aflat în proprietatea companiei şi are numarul de înregistrare ER-00003.

Tradiţional, pe lînga numarul de înregistrare, aeronava a primit şi un nume - Tiraspol.

Avînd o capacitate de 180 de locuri, distanţa maxima de zbor - 5700 km şi o viteza de croaziera de 840 km/h, noua aeronava vine sa deserveasca cursele regulate şi charter pe distanţe medii şi lungi.

Achiziţionarea aeronavei ”Tiraspol” face parte din strategia de dezvoltare a companiei începuta înca în anul 2016 şi va permite    Fly One deschiderea noilor rute, va asigura confortul si siguranta sporita a pasagerilor dar şi un indice înalt al punctualitaţii.

Amintim ca în 2017, conform rapoartelor OAG, punctualitatea companiei FlyOne a atins un nou nivel depaşind cifra de 90%!

Directorul general al companiei, Mircea Maleca, a declarat ca, graţie noii achiziţii, compania Fly One se poate mîndri cu cea mai tanara flota de aeronave din toate companiile aeriene existente în Republica Moldova. Mai mult, odata cu suplinirea flotei, compania îşi propune ca, în 2018, cota de piaţa din numarul total al pasagerilor deserviţi de Aeroportul Internaţional Chişinau sa creasca de la 19%, în 2017, la 30%!

Astazi, compania Fly One opereaza 9 curse regulate: Birmingham, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova, Sankt-Petersburg, Verona,  Parma, Voronej, precum şi 4 curse charter: Antalya, Izmir, Bodrum şi Heraklion. Parcul de aeronave al Companiei include 3 aeronave confortabile tip Airbus A320 şi o aeronava de tip Airbus A319.

Bilete Fly One pot fi cumparate pe site-ul companiei, www.flyone.md, la reprezentanţele companiei şi în Aeroportul Internaţional Chişinau.

*Acest articol este un produs comercial