"De ce ati pupat icoana?" - este intrebarea care i-a starnit zambetul primarului capitalei, Dorin Chirtoaca, invitatul Lorenei Bogza la emisiunea In PROfunzime.

Publicat:15.04.2016, 19:33

Dorin Chirtoaca, primar de Chisinau: "Este o icoana, in general icoanele se saruta. Avem icoane in primarie, cu aceasta ocazie am sarutat una. Dupa ce a facut-o un tanar care a suferit acolo (n. r. - in explozia din localul "La Soacra") care a venit la primarie, am facut acelasi lucru. Am incercat sa fiu mai aproape de sufletul lui, el chiar a ars acolo. A fost un iad, nu doresc nimanui asa ceva, nici dusmanilor, nici chiar teroristilor".

Luni, rudele persoanelor decedate in urma tragediei din cafeaneua "La soacra" au venit din nou sa ceara socoteala functionarilor. Primarul Dorin Chirtoaca, dar si pretorul sectorului Centru, Oleg Poiata, au sarutat o icoana din incinta primariei, la cererea rudelor victimelor de la explozia din "La Soacra".

Scandal la primarie. Imbranceli intre politisti si rudele victimelor de la "La Soacra": "Ginerului i-a prins mana in usa!" - VIDEO