A aruncat cu un mango in presedintele Nicolas Maduro si a primit in schimb un apartament - este povestea unei femei din Venezuela, dornice sa atraga atentia liderului tarii.

Publicat:27.04.2015, 15:02

Marleni Olivo (54 de ani) avea o problema cu domiciliul si s-a gandit sa-i aduca acest lucru la cunostinta presedintelui venezuelean, in timpul unei vizite a acestuia in Aragua, scrie CNN.

Maduro, care este un fost sofer de autobuz, a condus un astfel de autoturism prin oras, unde s-a intalnit cu mai multi sustinatori. Acesta avea geamul deschis, iar la un moment dat un mango i-a cazut in cap, facandu-l sa tresara si sa se lase in jos. Marleni Olivo aruncase cu fructul pe care scria "Daca poti, suna-ma", alaturi de numele si numarul ei de telefon. Momentul a fost filmat si publicat pe internet.

Spre surprinderea ei, Nicolas Maduro a anuntat ulterior la TV ca ii va oferi o noua locuinta, in cadrul unui program social.

"Marleni Olivo avea o problema cu casa ei. Am sunat-o. Era speriata si nu-i venea sa creada ca este adevarat. Am aprobat un apartament pentru tine, Marleni", a afirmat presedintele, care a promis de asemenea sa manance si mango-ul cu pricina.